ISE d.o.o. ZENICA

Mi smo porodica, mi smo tim!

O NAMA

ISE d.o.o. Zenica posluje na području Bosne i Hercegovine od 2014. godine kroz dva centra – Zenica i Sarajevo. Ukupno zapošljavamo preko 40 ljudi, a stalni rast nas primorava da svakodnevno povećavamo naš tim.

VIZIJA I MISIJA

Postizanje ciljeva kompanije je u skladu je sa zajedničkim ciljevima zaposlenih. Sve faze zajedničkog rada se zasnivaju na dobrim uzajamnim odnosima, jer mi živimo i radimo kao porodica. Zalažemo se za vrijednosti kao što su poštenje, odanost i požrtvovanost. Želimo biti poslodavac broj jedan u Bosni i Hercegovini.  Naši zaposleni su strastveni i motivisani da ispune ciljeve naših klijenata i partnera. Preuzimamo odgovornost za kvalitet kroz odgovarajuću obuku i predanost zadacima. Svaki zaposleni u ISE je svjestan da doprinosi uspjehu naše kompanije i tima. Zajedno radimo za naš uspjeh i brinemo jedni za druge. Naši zaposleni se stalno usavršavaju kako bi garantovali usklađenost sa zahtjevima naših kupaca. Naše osoblje je kvalifikovano i angažovano od prvog do posljednjeg dana.

KVALITET

Kvalitet postižemo na više načina:

  •           Kontinuirana edukacija i usavršavanje
  •           Kvalitetno i posvećeno osoblje
  •           Menadžment upravljanja kvalitetom
  •           Moderna call centar infrastruktura
  •           Usklađenost sa državnim zakonima i propisima
  •           Vrijednosno orjentisan i iskusan menadžment

KO SMO MI ?

ISE - mi nismo samo davaoci usluga sa internacionalnom saradnjom, mi smo eksperti u svom polju.

ISE d.o.o. Zenica uspješno obavlja svoje zadatke već 5 godina za velike internacionalne partnere u Njemačkoj.
Naš office se nalazi u Areni Zenica na preko 300 m2. Uredi su moderno opremljeni i ugodni za rad.
Zadovoljni uposlenici sa stabilnim poslom, sigurnim primanjima iznad prosjeka u BiH, mogućnosti usavršavanja, napredovanja i rada u ugodnom okruženju su naši primarni zadaci.

MENADŽMENT TIM